top of page

The Full Story

About

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Mission

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

PERSONLIG COACHING
OG VEILEDNING

Er du klar for å ta kontroll over dine personlige utfordringer og vansker i hverdagen? Velg oss som din coach eller terapeut på Indre Styrke.com. Vi har mange års erfaring og kompetanse innen coaching og terapi, og kan tilby deg en bred kunnskap om ulike teknikker og metoder for å håndtere dine personlige utfordringer.

Vi tilbyr en tilpasset tilnærming som tar hensyn til dine individuelle behov og mål, og gir deg støtte og oppfølging for å hjelpe deg å holde deg på sporet og oppnå langsiktige endringer. Vi har en holistisk tilnærming som kan hjelpe deg å forstå hvordan ditt mentale, fysiske og emosjonelle velvære er relatert, noe som kan bidra til å skape mer varige endringer.

Vi tilbyr et privat og trygt miljø, noe som gjør det enklere for deg å åpne deg og dele dine personlige utfordringer. Vi har erfaring og spesialisert meg innen enkelte områder, og kan hjelpe deg med å overvinne utfordringer relatert til dette. Vi kan tilby varierte metoder, som hypnose, NLP, mindfulness, coaching, terapi, etc. for å hjelpe deg å finne den metoden som fungerer best for deg.

I tillegg til å tilby timer i person, Vi også gir timer over Skype og lignende tjenester, slik at du kan få hjelp fra hvor som helst og når som helst. Vi er tilgjengelig for å hjelpe deg, og tilbyr fleksible tidspunkter for økter, slik at du kan delta i terapien på en måte som passer deg best. Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå resultater, mer selvtillit, mer energi, mer livskvalitet.

Bruk gjerne vår e post eller send en sms til tlf 932 66 396. Så ringer vi deg tilbake så snart vi har ledig tid.

bottom of page